Подлога за вежбање 173x61cm*6mm fph 246

1090.00 ден

Делта Делукс 6 мм ПВЦ пилатес мат Јога мат за вежбање

• Делта мат е дизајниран да правите разни вежби на подот (пилатес, јога, аеробик итн.) удобно и со поддршка.
• Има структура која не се лизга на рамна површина. Едната страна е назабена, а другата е рамна.
• Димензии на производот: 173 cm x 61 cm x 6 mm
• Информации за материјалот: ПВЦ материјал
• Тежина: 1047 грама