Ластик за истегнување ULMF 205

490.00 ден

Материјал: Природна гума во ткаена ткаенина.
Степен на цврстина: средна тврда отпорност
Големина на производот: 200 cm x 4 cm
Карактеристики на производот:

Фактот дека може лесно да се користи со прицврстување на фиксна точка и што создава отпор со истегнување помеѓу деловите на телото, ја зголемува неговата функционалност. Погоден е и за спортисти кои имаат потешкотии да започнат со падови и повлекувања. Работата на отпор може да се изврши со прицврстување на половината. Се користи и за истегнување на мускулите пред и после тренинг или дури и натпревар.
Не се лизга и не се наведнува за време на вежбањето.