Crivit Socks Black/Grey

120.00 ден

Лесно и добро климатизирано подножје направено од Dryact™ за регулирање на влагата Направено од 64% рециклиран материјал Оптимално вклопување и стабилност на димензиите благодарение на брендот LYCRA® материјал 64% полиестер, 30% полиамид, 6% еластин
Број

, , , ,