Топки за тенис VTB-846

350.00 ден

3 жолти тениски топчиња спакувани во цврсто издржливо вакумско пакување
Станува збор за цврсто и издржливо тениско топче кое можете да го користите долго време во вашиот тренинг и тениски тренинзи.
Специјален гас се компресира во вакуумот за да можете да го користите производот подолго време.

Области на употреба: Може да се користи на внатрешни и на отворени тениски терени.
Боја: жолта