Тег 3кг-2 парчиња YDG 632

790.00 ден

Можете да ги тренирате мускулите на раката, зглобот, рамото, градите и грбот
Надворешниот дел е покриен со специјален пластичен (винил) материјал.
Дизајниран е во согласност со анатомијата на раката и не предизвикува болка за време на тренингот.