Рекет за бадминтон RSB-292

790.00 ден

 

Опис

Вклучува двоен рекет за бадминтон и торба за носење бадминтон.
Многу е удобен и удобен за носење на вашите рекети благодарение на неговата чанта со патент и висечка.