Професионална нараквица Delta Deluxe Neoprene NGP 223

490.00 ден

Со нежно притискање околу зглобот, го поддржува зглобот на зглобот и обезбедува стабилност.
Помага за зголемување на циркулацијата на крвта и намалување на болката при ревматски заболувања.
Заштитува од нова повреда со тоа што не го попречува вашето движење.
Алуминиумската поддршка обезбедува печатена поддршка.
Благодарение на велкро ремените, не се отвора и може да се прилагоди затегнатоста.
Производот може да се користи и на десниот и на левиот зглоб.
Благодарение на неговата прилагодлива структура, тој е погоден за секоја рака.
Изработен е од неопренови (80%) материјал.
Може да се мие рачно во топла вода.
Напомена: Бојата на производот е црна и се испраќа поединечно.