Костобран DST 4173

350.00 ден

Цврстата пластична внатрешна површина што ја зафаќа стапалото за да го апсорбира ударот.
Обезбедува безбедна употреба благодарение на неговата единечна гума и прилагодлива двојна велкро структура.
Изборот на големината не се прави според висината, тежината и возраста.
За да ја изберете соодветната големина за корисникот, треба да одредите според следните димензии:
S големина:
Должина: 19 см
Ширина (Основна): 15 см
Ширина (зглоб): 12,5 см
M големина:
Должина: 21 см
Ширина (Основна): 17 см
Ширина (зглоб): 13,5 см
L Големина:
Должина: 23 см
Ширина (Основна): 19 см
Ширина (зглоб): 16 см

Големина