Кацига за деца 04050

790.00 ден

Има механизам кој може да се прилагоди според големината на главата.
Надворешната површина е ПВЦ, внатрешната е облога од компресирана пена.
Исклучително е отпорен на удари.
Не дава чувство на непријатност со фаќање за главата.
Погоден е за лизгање, скејтборд и возење велосипед.
Заштитува од ризици како повреда од паѓање.
Истиот е тестиран според стандардите EN1078 и има усогласеност со CE.