Голмански ракавици Team

750.00 ден

Тој е специјално дизајниран за корисници и ја олеснува употребата со својата мека текстура.
Изработен е од квалитетен материјал.
Обезбедува погодност за корисниците со својата одлична функција за држење.

Опции за големина:

број 6: XXS
големина 7: XS
број 8: S
број 9: М
број 10: L
големина 11: XL

Големина

,