Deluxe Neoprene прилагодлива потпорна нараквица NGP 97

350.00 ден

 

Опис

Изработен е од неопренови (80%) материјал.
Повреда, истегнување итн. околу зглобот, во областа што доаѓа до внатрешната и надворешната страна на зглобот за да го поддржи зглобот. Обезбедува ефикасна поддршка за повреди кои произлегуваат од
Тоа помага да се ублажи болката во случај на повреда или повреда.
Прилагодливиот прстен и ремен овозможуваат производот удобно да се вклопи на вашиот зглоб.
Производот одговара и на вашата десна и лева рака.
Бидејќи е прилагодлив, се вклопува во раката на секој корисник.
Може да се мие рачно во топла вода.