Јаже за скокање RAI 217

350.00 ден

Благодарение на неговиот специјален механизам за лежиште, ви го олеснува скокањето со јаже.
Придобивки:
Можете да согорите од 600 до 1200 калории дневно додека скокате јаже.
Скокањето со јаже е добар спорт за работа на целото тело.
Тоа е вежба која е брза и можете да го прилагодите вашиот напор како што сакате.
Можете да скокате на јаже за да станете подобар спортист.
Скокањето со јаже не само што обезбедува координација на рацете и нозете, туку им овозможува и на двете половини од мозокот да работат истовремено.
Скокањето со јаже помага за затегнување на нозете, а исто така помага и за исправување на колковите.
Им помага на луѓето со проблеми со целулитот да се справат со него.
Тоа го прави лимфниот систем да работи многу добро.
Совршен е за ослободување од стрес и смирување на умот.
Вкупна должина на кабел: 2,78 m
Висина Висина : 2,05 m