Топка за одбојка

1100.00 ден

 

Опис

Делта Делукс гумен ракомет
Производот е изработен од 100% гумен материјал.
Рачниот стисок и квалитетот на стисокот обезбедени од специјалниот мек гумен материјал што се користи во производот е на највисоко ниво.
Погоден е за надворешна употреба со својот квалитетен материјал.
Со Delta deluxe rubber handball може да се врши обука на часовите по физичко во училиштата.
Се произведува во тежина и големина во согласност со меѓународните стандарди. Поради оваа причина, се препорачува за употреба во училиштата.