Подлога за вежбање 173x61cm*4mm FGP126

890.00 ден

Делта Делукс ПВЦ пилатес подлога за вежбање Јога МАТ за кампување

• Делта мат е дизајниран да правите разни вежби на подот (пилатес, јога, аеробик итн.) удобно и со поддршка.
• Има структура која не се лизга на рамна површина. Едната страна е назабена, а другата е рамна.
• Димензии на производот: 173 cm x 61 cm x 4 mm
• Информации за материјалот: ПВЦ материјал
• Тежина: 929 грама