Ластик за истегнување,вежбање KYO 734

190.00 ден

Пилатес ластик; што им овозможува на сите мускулни групи на телото да се движат, од прстите до нашите глави,
кој го развива, балансира и зајакнува телото,
Тоа е производ за лична употреба и лесен гимнастички производ кој обезбедува перформанси.
Пилатесот, најпопуларниот спорт во последно време, е еден од неопходните производи што треба да ги правите дома.
Може да се користи како додаток на пилатес вежби, како и пред аеробик и други спортски активности.
Тоа е одлично помагало за загревање на мускулите.

Карактеристики на бендовите за пилатес:
1 – Темно сина лента за пилатес боја
Има високо ниво на цврстина (тешка напнатост).
Има должина од 120 cm и ширина 7,5 cm.