Tryon PT-65

1290.00 ден

Tryon PT65

*Пилатес топка

*65 Cm Unisex – 950грам

Исчисти
 

Опис

Оваа топка за пилатес можете лесно да ја користите

во спортски сали, фитнес центри, училишта, градинки, центри за физикална терапија,

болници, дома, па дури и во вашата канцеларија.

Со оваа топка можете да имате можност да работите во

динамични седечки позиции, да тренирате и да правите терапевтски вежби.

Дополнителни информации

Боја

,