Tryon PT-30

390.00 ден

Tryon PT-30

*Пилатес топка 30цм

 

Исчисти
 

Опис

Оваа топка за пилатес можете лесно да ја користите во спортски сали,

фитнес центри, училишта, градинки, центри за физикална терапија,

болници, дома, па дури и во вашата канцеларија.

Со оваа топка можете да имате можност да работите во динамични седечки позиции,

да тренирате и да правите терапевтски вежби.

Дополнителни информации

Боја

,