Tryon Тегови

790.00 ден1090.00 ден

Tryon Тегови

*PD40 – 2 x 4.0 кг

*PD50 – 2 x 5.0 кг

*PD70 – 2 x 7.0 кг

Исчисти
SKU: Недостапно Категории: , , , Tags: ,
 

Дополнителни информации

Големина

, ,