Tопка за фудбал број 5 golpear

890.00 ден

 

Опис

Машински е сошиен.
Цврста и издржлива фудбалска топка која може да ја користите долго време на тренинг и фудбалски тренинзи.

Тежина на производот: 400 – 430 гр.
Области за употреба: Може да се користи на внатрешни и на отворени фудбалски игралишта.