Ski Bag M01

2390.00 ден

Toрба за скијање Crivit PRO за амбициозни спортисти составен од:
* ски торба со прилагодлив ремен за рамо
*Главна преграда за чизми за скијање *Одделна преграда за шлем и преграда за очила и ракавици
*футрола за складирање на скии Димензии – футрола за скијање: приближно 195 x 34 cm
– чанта за скијање: приближно 51 x 42 x 28 cm

 

Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина