SHOES SLAM 22 CLAY WHITE RED

2690.00 ден

Исчисти
 

Опис

Машки пaтики, Овој модел на падел тениски патика е официјалната обувка на светската турнеја падел. Погоден за тренинг и натпревар. Забележливи карактеристики вклучуваат стабилност, сила благодарение на инкорпорацијата на најновата технологија

Дополнителни информации

Број