SHOES POINT 22 HARD COURT MAN WHITE RED

2990.00 ден

Исчисти
 

Опис

Машки тениски патики. Тие се исклучително разновидни бидејќи можат да се носат на повеќе површини. Тие се дизајнирани за играчи кои бараат голема сила.

Дополнителни информации

Број