RUNNING SHOES HISPALIS 22 MAN GRAY PETROLEUM

2790.00 ден

Исчисти
 

Опис

Горен дел со оптимизирана вентилација благодарение на технологијата VTS
FULL DUAL PULSOR PULSOR среден ѓон со двоен филон со различна густина
Гумен ѓон со технологии DURABILITY, FLEXO и STABILIS

Дополнителни информации

Број