Попуст!
 

Mаица crimai 2 seamless

390.00 ден 250.00 ден

Исчисти
 

Опис

Иновативна технологија за ладен ефект за оптимални перформанси.
Брзо се суши и ја регулира влажноста.
Бесшевни: без досадни странични шевови.
Многу лесна ткаенина за поголема удобност.
 Materijal 98 полиамид 8% еластин

Дополнителни информации

Големина