Depran

*10 Литaрски ранец кој можете да го користите при тренинзи на места како шума, море или планински терен.

390.00 ден

**Има идеален капацитет од 10 литри доволен за да ги носите
предметите што ќе ви бидат потребни за време на вашите прошетки.
**Големина 22×40cm #bag
Боја