Delta Black Backpack

1590.00 ден

 

Опис

Ранци со големи димензии Delta се специјално дизајнирани за вашите работи што треба да бидат со вас во сите часови од денот.

Изработено од издржлива полиестерска ткаенина.
Има стилски дизајн благодарение на висококвалитетниот патент и специјалните глави за патент.
Делта ранци со големи димензии; Има 2 различни комбинирани бои.
Боја: Црна и сива

Должина: 45 см
Ширина на страна: 33 см
Ширина: 25 см