Crimai1 W001

290.00 ден

* Направенa од 100% рециклиран материјал
*Брзо сушење, со способност за регулирање на влажноста
*Материјал 100% полиестер (рециклиран)
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина

, ,