Crilun 1

490.00 ден

Исчисти
 

Опис

 

CRIVIT® спортски очила, со заменливи стакла

*Ултра лесни со 100% УВ заштита (УВ-А и УВ-Б) според EN ISO 12312-1:2015

*3 пара стакла за сите услови

* Отпорни поликарбонатни леќи со облога против гребење

* Вклучено заштитно куќиште, торбичка од микрофибер и врвка за очила

100% УВ заштита (УВ-А и УВ-Б) материјал Леќи: поликарбонат Рамка: поликарбонат Мека футрола/торбичка: ЕВА/полиестер

Дополнителни информации

Големина