Crilun 1

490.00 ден

Исчисти
 

Опис

CRIVIT® спортски очила, со заменливи стакла
*Ултра лесни со 100% УВ заштита (УВ-А и УВ-Б) според EN ISO 12312-1:2015
*3 пара стакла за сите услови
* Отпорни поликарбонатни леќи со облога против гребење
* Вклучено заштитно куќиште, торбичка од микрофибер и врвка за очила
100% УВ заштита (УВ-А и УВ-Б) материјал Леќи: поликарбонат Рамка: поликарбонат Мека футрола/торбичка: ЕВА/полиестер

Дополнителни информации

Големина