Crijack

1900.00 ден

*Практична јакна за сите временски услови составена од надворешна и внатрешна јакна – може да се носи заедно или одделно

Исчисти
 

Опис

Надворешна јакна: Водоотпорен благодарение на BIONIC FINISH® ECO завршницата Отпорен на ветер и водоотпорен, (воден столб од горниот материјал: 3.000 mm
* Рефлектирачки детали
*Внатрешна јакна како полар

Дополнителни информации

Боја

,

Големина

, ,