ПОПУСТ

Crihel1 013

Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®
Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на влакната LYCRA®

470.00 ден 590.00 ден