Попуст!
 

Crihel1 010

590.00 ден 470.00 ден

*Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на функционалните влакна TOPCOOL®
*Оптимално вклопување и стабилност на формата благодарение на влакната LYCRA®
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина