ПОПУСТ

Crihel 2 y

550.00 ден 690.00 ден

Брзо се суши и ја регулира влагата благодарение на хидрофилната завршница

Карактеристики
- Брзо сушење и регулирање на влага благодарение на хидрофилната завршница - Бесшевни - без досадни странични шевови - Различни зони за плетење - Оптимално вклопување и стабилност на обликот благодарение на влакната LYCRA®

материјал
 90% полиамид, 10% еластин - сива: 55% полиамид, 38% полиестер, 7% еластин
Големина