Crihel 2 r

690.00 ден

Брзо се суши, со способност за регулирање на влажноста

Со рефлектирачки елементи

Еластичен појас со врвка внатре

Модерна должина на глуждот

Оптимално вклопување и стабилност на обликот благодарение на влакната LYCRA®

Материјал

82% полиестер (рециклиран), 18% еластин (LYCRA®)

Големина

, ,