Crifoot M1-Blue

1590.00 ден

Crivit Running/Fitness Shoes

*Анатомски обликуванa, отстранливa влошка

*Цврст надворешен ѓон TPR со амортизиран среден ѓон Phylon.

Исчисти
 

Дополнителни информации

Број

, , , ,