Criboot Waterproof W02

*Водоотпорен благодарение на интегрираната TEX мембрана *Профилиран, лесен надворешен ѓон TPR со амортизиран среден ѓон Phylon – идеален за секој терен
*Подобра видливост благодарение на рефлектирачките 3M Scotchlite™ елементи
* Анатомски обликувана и отстранлив влошка

2990.00 ден