Criboot D01

Зимски чизми за деца
*LUPILU®, од 25 до 30 број
* Водоотпорен благодарение на интегрираната TEX мембрана
*Подобра видливост преку рефлектирачките 3M Scotchlite™
* Мека кадифна постава за топли стапала
* Профилиран надворешен ѓон TPR

1590.00 ден