Burmai3 006

890.00 ден

Trail.Bike.Run

*ергономско вклопување

*уникатен дизајн на џеб со лесен пристап одлична

*термичка регулација
*висококвалитетна градба
Исчисти
 

Дополнителни информации

Големина

, , ,