Опис

 

Женски ветероотпорен и водоотпорен шушкавец

*направена од материјал кој дише за да ги одржува основните слоеви суви, со оптимална слобода на движење за време на повеќеспортските активности Извонредно лесен и може да се пакува, лесно се витка и се складира во џеб

Дополнителни информации

Големина

You may also like…