Опис

*Заштита при ладни до многу ниски надворешни температурa
* Го одржува телото дополнително топло благодарение на специјалната површина на материјалот на внатрешната страна на облеката
*Совршена регулација на влага и температура благодарение на двослојната структура
* Комбинација на висококвалитетни материјали за затоплување и изолација *Совршено одговара за максимална слобода на движење

Дополнителни информации

Големина