3 Spider Darts

350.00 ден

 

Опис

Карактеристики на производот
• Врвот на стрелките за пикадо е метален, главното тело е од месинг, а крилниот дел е од специјален тврд пластичен материјал.
• Тоа е соодветен производ за професионални корисници и оние кои сакаат да учат пикадо.
• Можете да имате многу пријатни натпревари со вашето семејство и саканите со овој производ што го нудиме со квалитет на Delta Spor. Можете да организирате турнири на работни места или училишта.

Димензии на производот / Содржина на пакетот
• Во комплетот има 3 стрели со пикадо од 20 грама.
• Должината на пикадото е 15 cm, а димензиите на крилата се 2 cm x 2 cm.

Чистење и одржување на производот – Предупредувања
• Производот треба да се чисти само со влажна крпа, а потоа влагата да се отстрани со сува крпа.
• Производот не е погоден за употреба од деца под 7 години. На децата од оваа возрасна група не треба да им се дозволи пристап до пикадо.
• За деца на возраст од 7 и повеќе години, би било соодветно да се користи под надзор на нивните родители.
• Може да предизвика разни повреди кога се користи за други цели освен за наменетата употреба.