Јаже за скокање TSA590 сива боја

290.00 ден

 

Опис

Неговата должина е прилагодлива.
Благодарение на механизмот за лежиште, јажето може лесно да се ротира и нема да има јазли. Лесен и лесен за употреба со термопластични рачки и црн кабел.
Спакуван е во полипропиленска цевка (вакуум).
Ја подобрува аеробната состојба на телото.
Вкупна должина на кабел : 2,75 m
Висина Висина : 2,05 m