Штитник RV 533

650.00 ден

Исчисти
 

Опис

Изработен е од полиестер, памук и Спандекс (високо флексибилно синтетичко влакно). Благодарение на оваа смеса, таа е долготрајна и издржлива.
Амортизираните влошки се издржливи, димензионално стабилни и затоа обезбедуваат максимална заштита на зглобот на коленото.
Благодарение на неговата флексибилна структура, не ја стиска ногата и не го спречува движењето. Погоден е за употреба за одбојка.
Производот е сосема нов и во оригинално пакување.

Избор на големина:
XS: 30,0 – 32,0 cm
S: 32,0 – 35,5 cm
М: 35,5 – 39,5 см
L: 39,0 – 41,5 cm
Мерење на телото (големина): Можете да одлучите која големина е соодветна за вас со мерење околу средниот дел на коленото.

Дополнителни информации

Големина

,