Штитник Delta Deluxe

650.00 ден

Исчисти
 

Опис

Одбојка за колена за возрасни.
Во пакувањето има 2 влошки за колена кои се користат за двете колена.
Достапни се опциите за големина XSmall, Small, Medium, Large и XLarge.
Бојата и моделот на производот се различни, а бојата и моделот на производот што ќе ви се испрати може да се разликуваат во зависност од состојбата на залиха.
Големината е изборна.
Избор на големина:
XS: 30,0 – 32,0 cm
S: 32,0 – 35,5 cm
М: 35,5 – 39,5 см
L: 39,0 – 41,5 cm
XL: 41,5 – 44,0 cm
Мерење на телото (големина): Можете да одлучите која големина е соодветна за вас со мерење околу средниот дел на коленото.

Дополнителни информации

Големина

, , ,