Чепови за уши EP-3

200.00 ден

 

Опис

Општи карактеристики
Компатибилен со анатомската структура на увото,
Силиконски врв, удобно сечење.
За време на пливањето спречува водата да влезе во увото.
Се испорачува со кутија за складирање.