Топка за кошарка Pro-x 3

900.00 ден

Исчисти
SKU: Недостапно Категории: , , , , , ,
 

Опис

Големина на топка: No 3 (погодна за момчиња и девојчиња)
Површина: Гума за лесно држење и издржливост
Тежина: 274 g
Употреба: Погоден за играње цели

Други карактеристики: дизајн со 8 панели, редовна големина, портокалово-беж боја, мини кошаркарска топка погодна за играње
Надувајте го вентилот на топчињата што ќе ги купите така што ќе ги подмачкате со вазелин и ќе користите топчеста игла.
Пред да ја користите топката, држете ја надуена 24 часа.
Можете да ги вратите топчињата кои не влегуваат во вентилот или не се спуштаат во рок од 24 часа.
Не е можно да се смени или врати топката во случаи како што е лизгање на вентилот без употреба на игла или паѓање во топката.

Дополнителни информации

Големина