ПОдлога за вежбање YM-150

2190.00 ден

Неговите димензии се 183cm x 61cm x 1,5cm. Може да се користи како подлога за пилатес, јога и подлога за кампување. Изработено од издржлив eva материјал. Може да се користи двострано. Лесно се чисти.