Подлога за вежбање 180x60cm*10mm TNF516

1490.00 ден

 

Опис

Delta Comfort Floor Pilates Mat Јога мат со ремен за носење од 10 mm

• Делта мат е дизајниран да правите разни вежби на подот (пилатес, јога, аеробик итн.) удобно и со поддршка.
• Има структура која не се лизга на рамна површина. Едната страна е назабена, а другата е рамна. Има ремен за носење/зад.
• Димензии на производот: 180 cm x 60 cm x 10 mm
• Информации за материјалот: NBR материјал
• Тежина: 929 грама