Маица crimai 3 mre.

490.00 ден

Брзо сушење и отстранување на влага

Бесшевни – без досадни странични шевови

Различни области за плетење напред и назад

Црна: мрежеста структура за подобра вентилација

Материјал  62% полиестер, 38% полиамид

Големина

,