Маица burmai4

590.00 ден

Исчисти
 

Опис

– Влакната ја отфрлаат водата, па ја елиминираат потта без да ја апсорбираат, дури и во случаи на прекумерно потење. Тоа ве прави да се чувствувате лесно во секое време.

БЕСПЛАТНО:
– За оптимална удобност, микрофиберот е 100% совршен, лесен и многу мек.

УЛТРАЛЕСНО:
– Вашиот КОМПРЕСПОР не задржува вода и останува лесен во какви било услови.

Дополнителни информации

Големина

, ,